Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite består af en række programmer, der kan bruges til stort set alle de opgaver, man støder på i arbejdet med opsætning af bøger, tidsskrifter, pjecer og andre grafiske og typografiske projekter. På dette kursus vil vi forsøge at skabe overblik over mulighederne i programmerne:

Adobe Creative Suite

Indhold på Creative Suite

  • Adobes programmer har sin egen fælles brugerflade og sine egne metoder, som kursisten bliver introduceret til og trænet i. Lær om værktøjskasser, paletter og genveje – både med mus og tastatur.
  • Billedbehandling med Photoshop – lær om bitmapgrafik, bl.a. hvilke formater skal bruges til hvad, hvilke farvemodeller er anvendelige til hvad, hvordan behandler man hele eller dele af et billede, hvordan markeres og fritskrabes billeder, hvordan skaleres og komprimeres billeder og hvordan arbejdes der med lag.
  • Stregtegning med Illustrator – lær om vektorgrafik med bl.a. tegning af logoer, layout med Illustrator, effekter med tekst, vektorisering af billede og tekst og tegninger i flere lag.
  • Desktop Publishing med InDesign – hvor kursisten lærer principperne for DTP, samler tekst og billede i en samlet helhed, lærer at opsætte publikationer og at trække på de øvrige programmer.
  • Integration mellem de forskellige programmer – brug Acrobat, Version Cue, Bridge mm.

Ovenstående indhold kan selvfølgelig tilpasses til kursisternes konkrete behov og erfaringer, således at andre ting kan tages op, hvis det ønskes.

Varighed:   2 dage

Bestil kursus

 

Kurser i Microsoft Office, Adobe Creative Suite, Lotus Notes og Corel Draw