Office Opgradering

Opgrader så gnidningsfrit som muligt, når Office 365 eller Office 2019 skal erstatte din eksisterende kontorpakke.

Target Gruppen kan tilbyde dig følgende typer kurser:

  • Grundlæggende og videregående kurser i alle Microsoft Office-programmer – læs videre om det konkrete indhold i kursusbeskrivelserne til Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook osv.
  • Få besøg af en konsulent fra Target Gruppen, der vil demonstrere den nye Office-pakke for dig og dine kolleger . Vi vil gennemgå den nye brugerflade, og de nye funktioner i de Office-programmer, som du benytter.
  • Vi vil også gerne introducere dig til andre programmer – herunder Visio, Project, OneNote og Infopath.
  • Target Gruppen kan også tilbyde egentlige opgraderingskurser indenfor alle programmerne i Office, hvor der bliver lagt vægt på, at kursisterne får hands-on kendskab til programmerne og deres nye brugerflade og funktioner. Varighed: 1 dag
  • Target Gruppen udvikler også skabeloner og makroer til Office – ligesom vi gerne tilretter dine eksisterende skabeloner, så de også virker i den nye version.

Kurser kan enten afholdes hjemme hos jer eller i Target Gruppens lokaler. Vi gennemfører kurser ved 1 deltager og du bestemmer selv datoen. Så ring til os på tlf. 65 91 24 25 eller skriv til os på salg@targetgruppen.dk, så vi kan aftale nærmere.

Bestil kursus

Kurser i Microsoft Office, Adobe Creative Suite, Lotus Notes og Corel Draw