Office til iPad

Så er det ganske vist! Microsoft Office er kommet til iPad.
Microsoft har netop lagt Word, Excel og PowerPoint til iPad ud på Apples App store.

Og de er gratis, hvis du blot vil have et troværdigt program til at kunne læse dine Office-dokumenter på en iPad. Hvis du vil kunne redigere og oprette dokumenter, regneark og præsentationer, så kræves der et Office 365 abonnement. Du kan få et sådant ved at klikke her.

Ved et første blik virker programmerne upåklageligt, således forstået at dokumenter, regneark og præsentationer bliver vist troværdigt. Og programmerne er forsynet med rigtig mange af de funktioner, vi er vant til at bruge i de almindelige udgaver af programmerne.

Skal nogle begrænsninger nævnes, så er det, at du ikke regne med, at de mere avancerede funktioner kan bruges på din iPad. Ligesom i Office Web Apps virker VBA ikke, så der vil være mange skabelonløsninger, der endnu ikke virker i iPad-versionerne – og hertil kommer, at pivottabeller ikke understøttes.

Men ved almindelig brug er der tale om nogle meget velkomne Apps. Det er dejligt endelig at have de rigtige programmer og ikke at skulle nøjes med diverse mere eller mindre gode alternativer.

Så skynd dig at download disse Apps fra Apps Store og få det fulde udbytte af Microsoft Office på alle platforme.