Om Target Gruppen

Hvad Target Gruppen tilbyder

Target Gruppen udbyder professionelle IT-kurser for både private og offentlige virksomheder. Vores speciale er korte og intensive kurser, der er planlagt i et tæt samarbejde med vores kunder.

Target Gruppen

Fleksibilitet

Vi har som princip for vores virksomhed, at alle så vidt muligt skal kunne få lige netop det kursus, de har brug for, med det antal deltagere, der ønskes – og på det tidspunkt, som du måtte ønske dig.

Små hold

Vi holder gerne kurser med mange deltagere, men anbefaler højst 8 personer pr. hold. Og vi underviser meget gerne for ned til én eller to deltagere.

Kurser på engelsk

Hvis du har udenlandske kolleger, som også gerne vil have et IT-kursus, så er dette ikke nogen hindring. Target Gruppen underviser gerne på engelsk og har udviklet engelsksprogede kursusmaterialer til flere programmer.

Aflyser ikke

Nå ja – lige en sidste ting: Vi aflyser under normale omstændigheder aldrig! Når du bestiller et kursus, så bliver det til noget. Der skal dog tages forbehold for vore åbne kurser, hvor vi først gennemfører ved tre deltagere. Til gengæld får du så et fordelagtigt tilbud om f.eks. et solokursus.

Hjemme eller ude – hvad der passer dig bedst

Du vælger selv, om du gerne vil have kurset afholdt hjemme hos dig selv – eller om du ønsker, at vi skal sørge for kursuslokale, forplejning mm. Vi medbringer også gerne bærbare computere efter behov.

Udvikling af skabeloner

Vi udvikler også skabeloner og andre løsninger indenfor Microsoft Office – Word, Excel, PowerPoint og Outlook.

Ring eller skriv til os på nedenstående adresse og hør mere om Target Gruppens tilbud til dig og din virksomhed.

Kurser i Microsoft Office, Adobe Creative Suite, Lotus Notes og Corel Draw