Udvikling af skabeloner

Target Gruppen tilbyder firmatilrettet udvikling af skabeloner til bl.a. hele Microsoft Office, der gør en ellers tung hverdag lidt lettere.

Skabeloner til Excel

Vi kan eksempelvis lave dig en Excel skabelon, der gør det let for dig at hente data fra flere forskellige Excel ark, eller en database og lave automatisk data behandling på disse data.

Skabeloner til Word

Ligeledes har vi en lang tradition for at udvikle brevskabeloner i Word, således at din kommunikation med dine kunder og andre kontakter får lige det layout og den funktionalitet, du foretrækker.

Skabeloner til PowerPoint

Vi designer færdige skabeloner til PowerPoint, så du kan kommunikere dit budskab ud til kunderne på salgsmøder, konferencer osv. i et design, der svarer til dine øvrige publikationer.

Outlook formularer

Vi tilbyder at udvide din Outlook med brugertilpassede formularer, så du f.eks. får din egen telefonbesked, bestillingskupon osv.

Integration mellem flere Office-programmer

Integration og makroer kan typisk spare mange timers arbejde i hverdagen. Samtidig med at man er sikker på, at det bliver gjort rigtigt hver gang.

Eksempelvis kunne man tænke sig, at man hentede data i Access til et diagram, der blev lavet i Excel, som man så efterfølgende præsenterer i Word.

Formularer til Adobe Acrobat

Har I brug for mange skemaer til udfyldning både på skærmen og i hånden, så hjælper vi gerne med at udvikle disse formularer i Adobe Acrobat.

Skabeloner og automatisering i Adobe InDesign

Ønsker I at udarbejde en skabelon med opsætning og styles til jeres publikationer, så står vi gerne til rådighed. Desuden tilbyder vi gerne at udvikle automatiseringer af produktionen af prislister, produktkataloger og lignende.

Udvikling i øvrigt

Target Gruppen er først og fremmest en undervisningsvirksomhed. Derfor er der mange typer udviklingsopgaver, vi ikke umiddelbart kan hjælpe med.

Men vi formidler gerne kontakten videre til andre freelancere i Worksome, hvor du kan finde lige den konsulent, du er på udkig efter.

Ring og snak med os for et uforpligtende tilbud eller for en snak om mulighederne i jeres firma. Ring på Telefon 65912425.

Du kan også skrive til salg@targetgruppen.dk.

Kurser i Microsoft Office, Adobe Creative Suite, Lotus Notes og Corel Draw