Workshops i Microsoft Excel

Rigtig mange bruger i dag Microsoft Excel til rigtig mange ting. Der er sikkert ikke to personer, der bruger det til nøjagtig det samme og på samme måde. Programmet er så omfattende, at ingen rigtig kan påstå, at de har været omkring alle hjørnerne af det.

Det gælder sådan set også os undervisere. For uanset hvor meget vi forbereder os, så dukker der næsten altid en kursist op, der lige bruger det til noget helt specielt, som vi aldrig har hørt om før. Eller som har fundet en skjult eller mindre skjult funktion, som vi fuldstændig har overset, fordi vi jo alle sammen bruger det, vi nu en gang har lært, på hver vores måde.

Hvad bruger du Excel til? Der er forskellige hjørner af Excel:

  • Der er alle de mange regnearksfunktioner. Prøv selv at gå på opdagelse på fanebladet Formler og tæl op, hvor mange du bruger.

Nogle egner sig til bankfolk og andre til ingeniører. Og så er der dem for matematikere og statistikere. Og endelig er der dem, vi alle uanset branche kan have glæde af.

Så er der alle de mennesker, der bruger Excel til at analysere store datamængder, som ofte hentes i andre systemer.

En særlig funktion her er pivottabeller, som efterhånden er en meget udbredt metode til at vende og dreje data efter behov og derefter at trække de data, der er relevante ud af systemet.

  • En del mennesker bruger Excel til at præsentere data – de bruger diagrammer, pivottabeller, udsnitsværktøjer, Scenarier osv. De bruger mange temaer og farver og andre metoder til at gøre deres pointer tydelige. Og så er det for dem vigtigt, at produktet hurtigt og nemt kan overføres til PowerPoint.

Ovenstående er blot nogle få af de grupper, der bruger Excel. Det er ikke sikkert, at du kan genkende dig selv i nogen dem. Og det er jo også lige efter bogen.

Men hvis du skulle vælge et Excel kursus for dig og dine kolleger og være sikker på at få et godt udbytte ud af det, hvad er det så for et, der lige passer til dit behov.

At bestille et grundlæggende eller et videregående kursus vil ofte være det sikre valg. Men det er ikke sikkert, at man helt præcist rammer lige din målgruppe. Måske ved du ikke rigtigt, om du er til et grundkursus eller et videregående. Måske er du meget avanceret på et område og en novice på et andet.

Derfor udbyder Target Gruppen en lang række workshops eller tilpassede kurser, der går lige til benet, når det drejer sig om målgruppe. Vi tilbyder nemlig også tilrettede kurser og workshops som nedenstående:

Listen er ikke nødvendigvis komplet. For har du et særligt behov, så fortæl os om det, så vi kan oprette et kursus eller en workshop, som behandler det.

Vi tilretter kurserne lige efter Jeres behov – her kan du og dine kolleger gå lige til opgaven og være sikre på, at indholdet følger Jeres ønsker. Og på rigtig mange workshops har vi endda erfaring med, at vores deltagere får udført nogen af de arbejdsopgaver, de ellers kæmper med til daglig.

Så ring eller skriv til Target Gruppen for at høre mere om de forskellige kurser og Workshops.

Venlig hilsen

Target Gruppen
Effektive og intensive kurser

Peter Kragh Hansen
Direktør & Instruktør
Gl. Banegårdsvej 50
5500 Middelfart
Tlf. 65 91 24 25
E-mail: salg@targetgruppen.dk